Wij zijn zeer tevreden met de verleende zorg. Tijdens de zwangerschap hebben we ons een paar keer zorgen gemaakt. De eerste keer toen ik een bloeding kreeg. Ik mocht meteen langskomen en was binnen 2 uren gerustgesteld.
De tweede keer omdat ik op vakantie in het buitenland mijn dochter niet meer goed voelde bewegen. Toen uitvoerig telefonisch overleg gehad. Uiteindelijk is het gelukkig niet nodig geweest om daar een ziekenhuis te bezoeken, maar anders had de verloskundige van De Geboortegolf geholpen met zoeken waar we het beste terecht konden. Dat gaf een veilig gevoel.
De begeleiding bij de bevalling was heel fijn. De verloskundige bleef bij ons vanaf dat de weeën goed op gang kwamen (ze had toch niets anders te doen, zei ze). Ze was rustig, had gepaste humor en gaf me het gevoel dat ik het kon. Zelfs toen ik twijfelde of ik het kon zonder pijnbestrijding (wat ik wel graag wilde), heeft ze me zo weten te begeleiden dat dit wel gelukt is. Na de bevalling bleef ze tot ik ging douchen, ook al was ik direct na de geboorte aan het ziekenhuis overgedragen. Dezelfde nacht hadden we het verslag ook al per mail ontvangen.
Al met al een top zwangerschap en bevalling gehad. Als er een tweede kindje mag komen, zullen we weer bij jullie aankloppen.