Tijdens je zwangerschap verandert er veel. In je lijf, maar vaak denk je ook over veel dingen na. CenteringPregnancy is een programma dat de medische controles en informatie rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd combineert. Sinds 2016 bieden wij CenteringPregnancy aan. Dit is een vernieuwde en betere vorm van zwangerschapscontroles, waarbij er meer tijd is voor jou en je vragen. Bekijk hier een leuk en informatieve film over wat deze vorm van zorg inhoud.

In vergelijking met de standaard controles (die ongeveer 15 minuten duren) heb je 17 uur meer contact met de verloskundige! We hebben hierdoor veel meer tijd om dieper in te gaan op de onderwerpen. Op deze manier wordt je kennis vergroot en kan je je beter voorbereiden op de bevalling en het aanstaande ouderschap! We zien dat moeders beter door de bevalling heen komen. Baby’s hebben vaak ook een betere start. De moeders hebben veel aan elkaar, helpen elkaar en ontstaan er vaak vriendschappen!

Je begint de zorg bij ons altijd één op één met de verloskundige. Wanneer je kiest voor CenteringPregnancy zijn de vervolgcontroles niet individueel, maar met een groep zwangeren die even ver zwanger zijn als jij. De medische controle is wel altijd individueel met de verloskundige.

Ook wanneer onder controle bent van de gynaecoloog kan je bij ons meedoen aan CenteringPregnancy.

Ben je enthousiast geworden?

Meld je dan nu aan!