Nu Paulien na haar verlof weer lekker aan de slag is, vond ik (Nicole) het tijd om het stokje van haar over te nemen ?

21 september hebben we de 20-weken-echo gehad. Een klein eigenwijsje, maar na ruim een uur echo-en, had de echoscopiste alles gezien wat ze moest zien! Wat blijft het bijzonder en onwerkelijk dat er nu een baby in mijn eigen buik zit! Nu dan ook de tijd om het nieuws te delen binnen onze praktijk! Timme en ik verwachten in februari ons eerste kindje!

Tot nu toe verloopt de zwangerschap voorspoedig. En ook al ben ik zelf verloskundige en weet ik natuurlijk van van alles wat normaal en niet-normaal is, ook ik loop tegen bepaalde onzekerheden aan. Heel fijn om die dan laagdrempelig met mijn collega’s (en verloskundigen ?) te kunnen bespreken!

Een tikkeltje spannend om straks zelf ouders te mogen worden, maar Timme en ik kijken vooral heel erg uit naar de komst van onze kleine ❤️