Jindra

3 oktober 2018

Wij zijn zeer tevreden met de verleende zorg. Tijdens de zwangerschap hebben we ons een paar keer zorgen gemaakt. De eerste keer toen ik een bloeding kreeg. Ik mocht meteen langskomen en was binnen 2 uren gerustgesteld. De tweede keer omdat ik op vakantie in het buitenland mijn dochter niet meer goed voelde bewegen. Toen uitvoerig telefonisch overleg gehad. Uiteindelijk is het gelukkig niet nodig geweest om daar een ziekenhuis te bezoeken, maar anders had de verloskundige van De Geboortegolf geholpen met zoeken waar we het beste terecht konden. Dat gaf een veilig gevoel. De begeleiding bij de bevalling was heel fijn. De verloskundige bleef bij ons vanaf dat de weeën goed op gang kwamen (ze had toch niets anders te doen, zei ze). Ze was rustig, had gepaste humor en gaf me het gevoel dat ik het kon. Zelfs toen ik twijfelde of ik het kon zonder pijnbestrijding (wat ik wel graag wilde), heeft ze me zo weten te begeleiden dat dit wel gelukt is. Na de bevalling bleef ze tot ik ging douchen, ook al was ik direct na de geboorte aan het ziekenhuis overgedragen. Dezelfde nacht hadden we het verslag ook al per mail ontvangen. Al met al een top zwangerschap en bevalling gehad. Als er een tweede kindje mag komen, zullen we weer bij jullie aankloppen.

Lees meer

Jurian, Frouwien en Noor

3 oktober 2018

De zorg van De Geboortegolf van de afgelopen negen maanden is ons super goed bevallen. We hebben meegedaan in de ‘centering pregnancy groep’ en de bijeenkomsten daarvan waren informatief en gezellig. Je leert toch net iets meer met elkaar in de groep dan wanneer je de meeste informatie uit boeken haalt. De individuele begeleiding van De Geboortegolf beviel ook goed. De verloskundigen zijn persoonlijk, maar gaan professioneel te werk. Ze staan open voor je individuele wensen, wat bij ons neer kwam op een natuurlijke bevalling middels de visie van hypnobirthing. Wij vonden het heel fijn dat ze daarin mee wilden gaan! De bevalling verliep anders dan we verwachten, waardoor we onverwacht in het ziekenhuis belandden en daar ook even moesten blijven. De nazorg van de geboortegolf was meer dan we verwacht hadden, echt erg fijn. Alle verloskundigen van de geboortegolf zijn of in ziekenhuis langs geweest of bij ons thuis. Daaruit bleek voor ons weer hoe betrokken ze zijn en daarnaast hebben we nog veel aan deze bezoekjes gehad tav het herstel en de ontwikkeling van onze dochter! Kortom we zijn heel tevreden over De Geboortegolf!

Lees meer

Daniëlle van den Akker

14 juli 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla convallis egestas rhoncus. Donec facilisis fermentum sem, ac viverra ante luctus vel. Donec vel mauris quam.

Lees meer