Vacature Assistente

26 maart 2019

Ter versterking van Janine zijn wij op zoek naar een extra assistente voor 4-8 uur per week. We zoeken een leuk en sociaal iemand die ons team kan versterken en een visitekaartje is voor onze praktijk. Ken of ben jij onze nieuwe assistente? Schrijf ons dan nu een motivatiebrief!  

Lees meer

Voorlichtingsavond

19 maart 2019

De eerstkomende voorlichtingsavond over de bevalling staat gepland op dinsdag 14 mei 2019. Deze voorlichtingsavond is bedoeld voor alle zwangeren en hun partner vanaf een zwangerschapsduur van 26 weken tot 36 weken. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier of telefonisch op dinsdag- of vrijdagmorgen. Er zijn geen kosten verbonden aan de voorlichtingsavond en duurt ongeveer twee uur. Koffie en thee krijgen jullie van ons! Aanvang: 19.30 uur.

Lees meer

Welkom Sytske

15 januari 2019

Sytske heeft vandaag haar eerste dienst er alweer op zitten! Zij komt bij ons inspringen op de momenten wanneer dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapsverlof, ziekte, vakanties of bijscholingen. Sytske zal vooral diensten draaien, maar je kan haar af en toe treffen op het spreekuur. Hier stelt Sytske zich voor. We kijken uit naar een mooie samenwerking!

Lees meer

Voorlichtingsavond

15 januari 2019

De eerstkomende voorlichtingsavond over de bevalling staat gepland op dinsdag 5 maart. Deze voorlichtingsavond is bedoeld voor alle zwangeren en hun partner vanaf een zwangerschapsduur van 28 weken tot 36 weken. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier of telefonisch op maandag-, woensdag- of vrijdagmorgen. Er zijn geen kosten verbonden aan de voorlichtingsavond en duurt ongeveer twee uur. Koffie en thee krijgen jullie van ons! Aanvang: 19.30 uur.

Lees meer

Bedankt Annemieke!

8 januari 2019

Na een periode van bijna vijf jaar hebben wij afscheid genomen van onze vaste waarneemster Annemieke. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan. Wij vinden het heel jammer dat we haar moeten gaan missen! Annemieke: bedankt voor het zorgen voor onze zwangeren en voor de fijne samenwerking! Veel succes en plezier met je nieuwe baan!

Lees meer

Centering Babies

20 november 2018

Alweer bijna drie weken geleden is het dat Gerda een Centering Pregnancy groep mocht afsluiten. Hierbij mochten alle kleine wondertjes natuurlijk niet ontbreken! Zijn ze niet prachtig?!

Lees meer

Stagiaire

12 november 2018

Vanaf 12 november loopt Hanneke met ons mee. Zij is verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Groningen. Momenteel zit zij in haar derde jaar. Hieronder stelt zij zich voor: Ik ben Hanneke van den Bos, derdejaars verloskundestudent aan de verloskunde academie in Groningen. Ik hoop van 12 november tot en met 31 januari stage hier stage te lopen. Ik zie er naar uit u te ontmoeten! Mocht u tips of opmerkingen hebben of het liever niet hebben dat ik aanwezig ben, dan mag u dat gerust tegen mij of de verloskundige zeggen.

Lees meer

Navelbandjes – Cordring

17 oktober 2018

Vanaf oktober kan je bij ons navelbandjes (CordRing) kopen. Dit is een alternatief op de navelklem. Het verschil is dat de navelklem vrij groot is en van hard plastic, waardoor de baby hier last van kan hebben. De CordRing is veel kleiner en van zacht materiaal gemaakt. Voor €2,00 kan je een CordRing van ons overnemen, vraag ernaar op het spreekuur! 

Lees meer

Gooi uw ongebruikte kraampakket niet weg!

17 september 2018

Soms heeft u niet alle materialen uit het kraampakket gebruikt. Deze blijven dan in de kast liggen of worden weggegooid.  Stichting Baby Hope zamelt watten, verbanden, kraammatrassen, luiertapes en navelklemmen in voor kraamprojecten in Tanzania, Kameroen, Ghana, Benin Suriname en een aantal Oost-Europese landen. Ze hopen zo op meer hygiëne tijdens de bevallingen, wat weer bij kan dragen aan de afname van babysterfte.

Lees meer

Cursus EHBO bij zuigelingen en kinderen met korting!

17 september 2018

Schrijf je in voor de cursus EHBO bij zuigelingen en kinderen.

Lees meer