Kinderwensspreekuur

Misschien wil je graag zwanger worden, maar heb je een aantal vragen. Wil je weten hoe je zo gezond mogelijk zwanger kunt worden? Wil je weten wat de invloed van je eigen ziekte op de zwangerschap zal zijn? Wil je weten hoe het zit met die erfelijke ziekte in je familie? Lukt het niet om spontaan zwanger te worden? Graag kijken wij samen met jullie naar de situatie en geven we tips en adviezen.

Aanmelden kinderwensspreekuur


Gratis zwangerschapstest

Zodra je denkt dat je zwanger bent, kun je contact met ons opnemen. Ook wanneer je in het ziekenhuis onder controle moet. Je kunt bij ons op de praktijk gratis een zwangerschapstest ophalen.

Aanmelden gratis zwangerschapstest


Adviezen

Gezond oud worden begint al vóór de zwangerschap! De eerste weken van de zwangerschap zijn zeer belangrijk voor het krijgen van een gezond kindje. Het is daarom belangrijk om al voor de zwangerschap gezond te leven. Denk bijvoorbeeld aan een gezonde leefstijl en het gebruik van foliumzuur. Lees hier wat je zelf kunt doen om zo snel en gezond mogelijk zwanger te worden.

Zwangerwijzer

De zwangerwijzer is een vragenlijst die je kunt invullen. Dit zijn vragen over jezelf, maar ook over je partner. Door deze vragenlijst in te vullen kom je erachter waar jij winst kan behalen. Of wat voor jou belangrijk is om rekening mee te houden. Zo weet je of je in je leefstijl wat kunt aanpassen, om eerder en gezonder zwanger te worden.