Wat te regelen

  • Erkenning;
    Wanneer jullie niet getrouwd of geregistreerd partner zijn, maar wel willen dat het kindje de achternaam van je partner krijgt. Erkenning regelen jullie samen op het gemeentehuis, met jullie geldig identiteitsbewijs.
  • Zwangerschapscursus.
    Het volgen van een zwangerschapscursus is heel nuttig. Het is niet alleen gezellig, maar je bereid je goed voor op de bevalling. Het is wel belangrijk dat de cursus goed bij je past. Lees hier welke cursussen je in de omgeving van Drachten allemaal kunt doen.

Voorlichtingsavonden

Tijdens de zwangerschap organiseren wij een voorlichtingsavond over de bevalling. De eerstvolgende staat gepland op 5 maart 2019 om 19:30 uur. Je kan je aanmelden via dit formulier, of stuur even een mailtje naar info@degeboortegolf.nl, of bel met Janine op 0512-515570.

Nij Smellinghe organiseert samen met alle verloskundigenpraktijken in en om Drachten een voorlichtingsavond over borstvoeding. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je poliklinsich wilt bevallen kun je ook naar de praktische voorlichtingsavond over de bevalling in Nij Smellinghe. Je krijgt dan ook een rondleiding over de verloskamers. Klik hier voor meer informatie.