Hallo,

Mijn naam is Sanne Knol, ik ben 22 jaar en zit in het tweede jaar van mijn studie verloskunde.

Ik heb de opleiding tot verloskundige gekozen omdat ik al van jongs af aan zwanger zijn/worden erg interessant vindt. Zo zat ik als 6-jarig meisje op zondag ochtend voor de tv “De Verloskundigenpraktijk” te kijken, deze interesse is dan ook nooit weer weg gegaan. Ook spreekt het mij heel erg aan om een traject met een zwangere vrouw en haar partner aan te gaan en daar begeleiding bij te geven voor de zwangerschap, tijdens de zwangerschap, bij de bevalling en tijdens de kraamtijd.

Jullie kunnen mij tegen komen tijdens de spreekuren, bevalling en tijdens de kraamtijd. Ik zal er zijn van 10 februari tot 15 maart.

Mocht u mijn aanwezigheid niet op prijs stellen, geef dit dan gerust aan.

Ik heb er veel zin in, hoop jullie te ontmoeten!

Warme groet,

Sanne Knol