Op 1 januari 2018 zullen wij onze spreekuurlocatie in Burgum openen, namelijk aan de Schoolstraat 83 in Burgum. Zwangeren in en om Burgum kunnen zich vanaf nu ook bij onze praktijk aanmelden.

GEBOORTEZORG IN GLINSTRA STATE

BURGUM – Vanaf 1 januari start verloskundigenpraktijk de Geboortegolf een nieuwe spreekuurlocatie in het gezellige buurthuis Glinstrastate. De Geboortegolf opent deze dependance om zorg dichter bij huis aan te kunnen bieden. Zwangeren kunnen in Glinstrastate terecht op iedere vrijdagmiddag voor reguliere controles in een speciaal daarvoor gereserveerde ruimte. Wanneer vrijdagmiddag niet binnen de mogelijkheden valt is het altijd mogelijk om op andere dagen of tijdstippen (bijvoorbeeld ’s avonds) een afspraak in Drachten te maken.

De Geboortegolf heeft een intensieve en goede samenwerking met Nij Smellinghe. Er wordt altijd een individueel zorgpad opgesteld, zodat zwangeren verzekerd zijn van de beste zorg voor moeder en kind. Zonder medische indicatie hebben zwangeren altijd de keuze om te bevallen waar ze dat zelf willen, thuis of poliklinisch in Nij Smellinghe. Badbevallingen behoren bij de Geboortegolf ook tot de mogelijkheden.

Sinds kort beschikt de praktijk over een nieuw echo-apparaat. Op deze manier zijn ze verzekerd van kwalitatief goede en haarscherpe beelden en kan de zwangerschap optimaal gecontroleerd worden. Het maken van een 3D-echo behoort ook tot de mogelijkheden.

De verloskundigen hebben vernieuwing hoog in het vaandel staan en bieden daarom sinds 2016 Centering Pregnancy aan. Dit is een nieuwe vorm van zwangerschapscontroles waarin zwangeren zelf meer de regie hebben. Zo gaan zij met nog meer vertrouwen de bevalling en het ouderschap tegemoet!

Zwangeren in en om Burgum kunnen zich vanaf nu aanmelden bij ons in de praktijk via info@degeboortegolf.nl of 06-55891107