Kinderwensspreekuur

Onze verloskundigen houden regelmatig spreekuur voor a.s. ouders. Tijdens het kinderwenspreekuur krijgt u veel algemene informatie en praktische tips over gezond leven en de organisatie rondom zwangerschap en ouderschap. Daarnaast krijgt u gerichte informatie die op uw persoonlijke situatie van toepassing is. Een afspraak op het kinderwensspreekuur zal een half uur tot een uur duren. Wij zullen u o.a. uitgebreid vragen naar uw medische voorgeschiedenis, voeding- en leefgewoonten, arbeidsomstandigheden en naar het verloop van eerdere zwangerschappen/bevallingen. Ook voor uw partner zal een aantal van deze vragen gelden. Omgekeerd heeft u zelf natuurlijk ook de gelegenheid om uw vragen te stellen.
Wilt u een afspraak maken voor het kinderwensspreekuur, dan kunt u contact opnemen met onze assistente of via het aanmeldformulier op de website.  Het is dan prettig wanneer u de vragenlijst op deze website  invult en deze een week van te voren aan ons opstuurt of mailt naar info@degeboortegolf.nl .  Vermeldt hierbij a.u.b. uw naam, geboortedatum en datum van uw afspraak bij ons. Op deze manier kunnen wij ons goed voorbereiden op deze afspraak. Met behulp van de vragen en evt. (aanvullend) onderzoek wordt duidelijk hoe u en uw partner zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op een toekomstige zwangerschap.

De kosten voor het kinderwensconsult bedraagt: € 40,- . Op dit moment wordt het kinderwensconsult (nog) niet vergoed door uw zorgverzekeraar.