Webshop

In bepaalde gevallen kan het nodig of wenselijk zijn dat u in de kraamtijd start met kolven. Bijvoorbeeld om de borstvoeding goed op gang te krijgen. U heeft dan een professionele huurkolf met een sterke motor nodig.

Kolf huren of kopen

Verloskundigenpraktijk De Geboortegolf verhuurt een dubbelzijdige elektrische kolf van Avent: de Isis iQ Duo. Zo kunt u, zonder een dure elektrische kolf te moeten aanschaffen, proberen of de borstvoeding op gang komt. Bovendien kunt u op deze manier ondervinden of kolven bij u past. Deze kolf is stil en zeer gebruiksvriendelijk. U kunt de kolf gemakkelijk instellen (harder en zachter zetten) en de kolf onthoudt het persoonlijke kolfritme dat u eerst zelf heeft aangegeven. Naar keuze kunt u enkelzijdig, dubbelzijdig of handmatig kolven. Echter door beide borsten tegelijkertijd af te kolven kolft u meer melk in minder tijd.

Uit hygiënisch oogpunt koopt  u een enkele of dubbele kolfset. Dit gedeelte komt in aanraking met de borst en kan niet worden verhuurd.

Huurprijs:

€ 2,00 per dag,
€ 10,- per  week
Max. huurperiode 3 weken, in overleg kan deze worden verlengd
Borg € 75,-. Deze wordt achteraf met de huur verrekend.
De prijs van een 1 afkolfset bedraagt € 40,-

 

Avent Isis handkolf:

U bepaalt zelf de zuigkracht door de mate waarin u de hendel in knijpt
Het zachte massagekussen bootst op natuurlijk wijze de manier na waarop de baby drinkt.
U ontvangt:
1x borstkolf Isis
1 x fles 125 ml.
1 x steriele reisdop
1 x  speen voor pasgeborenen
1 x afsluitplaatje
Isis reserveonderdelen
Gebruiksaanwijzing
Prijs: € 40.-

Niplette:

Wanneer u bekend bent met ingetrokken tepels en graag borstvoeding wilt geven kunnen Niplettes helpen om de tepels naar buiten te ‘’trekken’’. U kunt de Niplette ’s nachts gebruiken vanaf het begin van de zwangerschap tot 28 weken en na 36 weken.

Prijs: € 40,-  per stuk, 2 voor € 70,-