Waarneming en Stagiaires

Waarneemsters

In verband met het zwangerschapsverlof van Paulien hebben wij twee waarneemsters bereid gevonden om deze periode te overbruggen. Hieronder stellen zij zich kort voor.

Lucy Visser

Mijn naam is Lucy Visser, ik ben verloskundige, 30 jaar en woon in Marum. Nu Paulien met zwangerschapsverlof is kom ik de praktijk ondersteunen. Je kunt mij dus tegenkomen tijdens de bevalling, op het spreekuur en op kraamvisite.

Al toen ik een jaar of tien was ontstond de wens om “later” verloskundige te worden. Er zijn elk jaar maar een aantal opleidingsplaatsen en helaas werd ik twee keer uitgeloot. In de tussentijd heb ik de pedagogische academie afgerond. Een aantal jaren later ging mijn wens toch in vervulling en kon ik starten aan de verloskunde academie in Groningen. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik deze keuze gemaakt heb, want ik vind het een geweldig vak! Het is en blijft ontzettend bijzonder om aanstaande ouders te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling. Hopelijk ontmoet ik jullie binnenkort!

 

 

 

 

Heleen Menzo

Mijn naam is Heleen Menzo. Ik ben geboren en getogen in Wezep op de Veluwe. Na de middelbare school heb ik de Pabo afgerond en heb ik een aantal jaren voor de klas gestaan. Na deze jaren ben ik getrouwd en moeder geworden van 2 prachtige kinderen. Vrij snel daarna begon de wens te ontstaan om weer in de schoolbanken te kruipen. En dat resulteerde erin dat ik in de zomer van 2016 mijn diploma tot verloskundige in ontvangst mocht nemen. In het afgelopen half jaar mocht ik met veel plezier ‘mijn vak’ uitoefenen in Lelystad. Vanaf 1 april kunnen jullie me tegenkomen tijdens de bevalling en in de kraamweek. Het werk binnen een praktijk biedt de ruimte voor echt contact met de zwangere en haar partner tijdens zwangerschap, bevalling en in de kraamweek. En dat maakt mijn beroep zo waardevol. Graag tot ziens!

 

 

Stagiaire

Vanaf 6 juni loopt Laura Sosef stage bij ons in de praktijk, zij is 1e jaars student verloskunde. We wensen Laura veel succes en hopen dat Laura veel leert tijdens de spreekuurcontroles, bevalling en het kraambed. Mocht je bezwaar hebben tegen haar aanwezigheid, geef dit dan gerust aan.