Gratis inloopspreekuur Bekkenoefentherapie

“Horen deze klachten erbij?” “Is dit normaal wat ik voel?” “Wat is normaal qua herstel na een bevalling?” Het zijn veelvoorkomende vragen wanneer je zwanger bent of pas bevallen. Daarom hebben wij de mogelijkheid om in onze praktijk gezien te worden door een bekkenoefentherapeut, zodat je vrijblijvend een antwoord kunt krijgen op jouw vragen die te maken hebben met bewegen.

Een goede diagnose en een snelle behandeling kunnen namelijk van belang zijn om zo snel mogelijk je activiteiten te kunnen hervatten en om verergering in de toekomst te voorkomen.

Iedere eerste dinsdag van de maand tussen 9.00 en 10.00 uur is bekkenoefentherapeute Jannie Postma van de praktijk MemmeTiid in Surhuisterveen aanwezig in onze praktijk.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het inloopspreekuur kun je kosteloos terecht voor vragen en advies. Een sessie duurt maximaal 10 minuten. Je kunt ook een screening ontvangen om te onderzoeken of behandeling gewenst is. Mocht dit blijken, kun je direct een afspraak hiervoor maken.

Voor wie?

Elke zwangere of pas bevallende mag langskomen op het inloopspreekuur. Je hoeft geen afspraak te hebben met je verloskundige op dat moment.

Overig

Het inloopspreekuur is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

Planning 2017

In 2017 is Jannie aanwezig op:

3 januari

7 februari

7 maart

4 april

2 mei

6 juni

4 juli

5 september

3 oktober

7 november

5 december

(1 augustus afwezig i.v.m. zomervakantie)